Több, – sőt kifejezetten sok – szabadidő

Mit csinál legszívesebben szabadidejében?

Ez gyakran egy nehezem megválaszolható és elgondolkodtató kérdés, hiszen nagyon sokaknak – és lehet, hogy Ön is közéjük tartozik – nagyon minimális a szabadideje. Lehet, hogy nagyon pörgős életet él és éppen hogy eljut a mindennapi tevékenységeinek a végére.

Van Önnek szabadideje? Mi is az?

Szabadidő alatt most elsősorban olyasmire gondolok, amit Ön teljesen szabad akaratából tölt ki valamilyen tevékenységgel. Például hódol a hobbijának, sportol, ha ahhoz van kedve, vagy éppen csak élvezi azt, hogy semmit nem kell csinálnia.

Kirándulna, utazgatna, hobbijának hódolna?

Vagy ideje nincs, vagy pénze?

Igazából ez egy általános problémának mondható. Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha a magyar lakosság egy jelentős részét ide sorolom. Akinek sok pénze van, valószínűleg rengeteget dolgozik érte. Akár olyan sokat is, hogy nem jut ideje élvezni munkájának gyümölcsét.

Akinek pedig nem annyira sok pénz jutott, az eleve kisebb valószínűséggel tudja megtenni szabadidejében azokat a dolgokat, amelyekhez pénz kell. Ő természetesen lehet, hogy alacsonyabb fizetésért dolgozik, vagy egyáltalán nem dolgozik, de mindenesetre nincs annyi pénze, mint amennyire szüksége lenne.

Ha lenne mindkettő, megváltozna a jelenlegi élete?

Ha Ön is az embereknek abba a csoportjába tartozik, mint a legtöbben, akkor szinte biztos, hogy a fenti kérdésre igen a válasza. Ez abszolút helyénvaló, hiszen gyakorlatilag az idő és a pénz az, ami meghatározza az emberek életminőségét.

Meddig akar várni, hogy változtasson?

Ha Ön keres egy megoldás, keresi a változtatás útját – hiszen különben nem olvasná most ezt a szöveget – akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

Most azonban azt javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?