Boldog és gazdag nyugdíjas évek – már jóval a nyugdíjkorhatár elérése előtt

Ha nem akar a nyugdíjkorhatár eléréséig várni arra, hogy élvezze hosszú évek kitartó munkájának gyümölcsét, akkor az Ön számára is eljött az ideje a cselekvésnek.

Szeretne jómódú nyugdíjas lenni? És mikortól?

Ha Ön már abba a korosztályba tartozik, amelyikbe én is (40-50 év között) akkor már biztosan megfordult a fejében – különösen kormányunk “nyugdíjmentő” intézkedéseit és az azt övező felháborodást látva -, hogy vajon hogyan fog alakulni az Ön nyugdíjas-kori jövedelme.

Szerintem az ország lakosságának jó része kénytelen volt elgondolkodni ezen a kérdésen. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki mire jutott, de az biztos, hogy én meghoztam a döntésemet.

Nem akarok a nyugdíjig várni azzal, hogy rendszeres, folyamatos és bőséges jövedelmet teremtsek meg magamnak úgy, hogy amikor befolyik a pénz, akkor már ne kelljen tennem érte semmit.

Szeretne jó egészségben élni már mostantól kezdve?

A magyar lakosság kritikus (vagy inkább kritikán aluli) egészségi állapotát látva lassan ez is egy akut kérdéssé válik. Azt gondolom, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy az életét egészségesen élje. Sőt, mi több, joga és kötelessége, mert már csak az étkezési szokások és a napi rutin tevékenységek átalakításával is rengeteget tudunk tenni az egészségi állapotunkért.

Adjuk meg a testünknek ami jár neki és bőségesen meg fogja hálálni a törődést!

Mennyi rendszeres havi jövedelem tenné Önt boldoggá?

Egy egész élet  munkája vagy egy hosszabb előkészítő tevékenység után mennyi (nyugdíjként funkcionáló) rendszeres jövedelmet gondol magának? Tudja, mekkora az az összeg, amelyre szüksége lenne, hogy nyugdíjba vonulásával legalábbis ne csökkenjen az életszínvonala?

És ha a jövedelme még növekedne is?

Adna magának mondjuk 5 évet arra, hogy ezt megteremtse?

Szerintem ez még egy belátható időtáv és tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember elgondolkozzon azon, hogy vajon mit tudna megtenni annak érdekében, hogy tényleg ne csak “csirkefarhát” legyen a napi menü.

Ha Ön ki tud tűzni magának jövedelmi és egyéb célokat és képes a megvalósításukért dolgozni, akkor kérem, figyelmesen olvasson tovább.

Egészség, jólét és szabadidő: mi kell hozzá?

Szerintem most mondhatjuk azt, hogy egy megfelelő nagyságú, rendszeresen befolyó pénzösszeg, amely – mint a nyugdíj – az éppen aktuális tevékenységünktől függetlenül minden hónapban befolyik a bankszámlánkra. Ezt hívhatjuk ismertebb nevén passzív jövedelemnek is.

Ha Ön hajlandó arra, hogy a cél ->passzív jövedelem megteremtése érdekében megtanuljon új dolgokat, elsajátítson új képességeket és elvégezze a szükséges feladatokat, akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtennie annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

Kezdhetjük?

Ha Ön azt gondolja hogy igen, akkor a biztonság kedvéért azért javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?

 

Passzív jövedelem: a legfontosabb motiváló erő?

Mi az a passzív jövedelem?

Alapesetben – eltekintve a bonyolultabb meghatározásoktól – azt a jövedelmet nevezhetjük passzív jövedelemnek, amelynek az előteremtéséért Önnek az adott pillanatban már nem kell semmit tennie.

Egy múltbéli, valamilyen fajta tevékenység, befektetés vagy jogosultság megszerzése szolgáltatja az alapot a jelenlegi kifizetésekhez.

Miért jó ez Önnek?

A passzív jövedelem mindenkinek az álma. A magas passzív jövedelem lehetővé teszi, hogy Ön azt csinálja, amihez éppen kedve van és akkor, amikor ahhoz kedve van.

A passzív jövedelem az, amikor nem kell görcsölni, hogy a következő hetet vagy éppen hónapot miből fogom túlélni, miből fogom kifizetni a számlákat és miből adok enni a családomnak.

Hogyan tudja elérni, hogy passzív jövedelemforrásai legyenek?

A passzív jövedelem elérésére számos módszer kínálkozik. Ezek általában onnan indulnak ki, hogy Ön a múltban valami maradandót alkotott a jövőbeni jövedelmek elérésének érdekében (például belefektetett egy ingatlanba, és annak bérleti díja folyamatosan érkezik az Ön számlájára, vagy írt egy könyvet, amelynek az eladásai után járó jogdíja szintén rendszeresen befolyik).

Vagy például rendszeres jutalékot kap néhány, Önnek dolgozó értékesítő eladásai után.

A lényeg az, hogy először általában valamit meg kell tenni, valamiért keményen meg kell dolgozni, majd néhány év kitartó munka után lehet élvezni az addigi fáradozás gyümölcsét.

Mennyire akarja?

Szeretne Ön is eljutni odáig, hogy legyen egy bizonyos szintű olyan jövedelme, amelyért az adott pillanatban már nem kell megdolgoznia? Mennyire erős Önben a vágy, hogy elérje ezt az állapotot?

A passzív jövedelem előteremtése nem könnyű feladat. Kivéve természetesen azt az esetet, ha már most az Ön rendelkezésére áll egy nagyobb halomnyi pénz és annak a befektetési módját keresi. A későbbi rendszeres pénzjövedelem szintje általában jelentős mértékben függ a megalapozásába fektetett munkától és a ráfordított időtől.

Ez a  két változó az, amelyek meghatározzák, hogy mikor és mennyi későbbi bevételre számíthat.

Mennyi idő múlva szeretné elérni a passzív jövedelem áramlásának egy magas szintjét?

Ha Önt érdekli egy passzív jövedelem megteremtésének a lehetősége, de azt mondja, hogy jelenleg semmi ideje nincs azzal foglalkozni, hogy elkezdje megalapoznia a későbbi kifizetéseket, akkor bizony egy hosszabb időnek kell eltelnie addig, amíg Ön élvezni kezdheti a passzív jövedelem áldásait. DE! NAGYON FONTOS TUDNIA, hogy még így sem lehetetlen!

Mint fentebb leírtam, a tevékenység megalapozására ráfordított idő a függvény egyik eleme, amely meg fogja határozni a jövedelem mértékét. A másik…

Mit és mennyit hajlandó (tud) megtenni érte?

Ez a kérdés természetesen részben összefügg az idővel is, de itt most az elvégzendő feladatokról beszélünk. Ha Ön hajlandó arra, hogy a cél ->passzív jövedelem megteremtése érdekében megtanuljon új dolgokat, elsajátítson új képességeket és elvégezze a szükséges feladatokat, akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtenni annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

De tényleg! Most akkor csináljuk?

Jó a kérdés. Örülünk, ha a fent leírtak felszították Önben a tüzet és szeretne valamit tenni a saját jövőjének a megalapozásáért.

Most azonban azt javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?

 

Online értékesítés = megtanulható pénzkereseti mód akár kezdőknek is

Mi a legjobb az általunk ajánlott Online értékesítési lehetőségben?

A kérdésre nem annyira egyszerű a választ, mint azt gondolnánk. Az online értékesítés alapvető előnyei – otthonról egy számítógéppel működtethető, kötetlen időbeosztásban végezhető, nem megy a család rovására, stb. – csak az érem egyik felét jelentik.

A másik fele az, hogy egy olyan online értékesítési formát kínálunk, amely – annak ellenére, hogy maga az értékesítési folyamat online zajlik, legalábbis az első időben – teljes mértékben megfelel napjaink kihívásainak.

Az Ön tevékenységétől, ráfordított idejétől függően mellékjövedelmet vagy akár tartós, magas szintű jövedelmet is képes biztosítani. Sőt, mindezek felett, lehetőséget biztosít Önnek egy olyan passzív jövedelmi forrás megteremtésére, amely továbbadható és örökölhető.

A rendszer lelke egy egyszerűen kezelhető értékesítési weboldal és webáruház, amely elvégzi a termékek bemutatását és felveszi a rendeléseket.

De ami még talán ennél is fontosabb…

A rendszerben forgalmazott termékek egytől-egyik kiváló minőségűek. Ez azért nagyon fontos, mert ebből következik az a nagyon érdekes tény, hogy a vásárlók jelentős része – természetesen feltételezve, hogy Ön kiváló szolgáltatást nyújt nekik – újra és újra rendel a termékekből.

Fő termékcsoportjaink: táplálék-kiegészítők, súlykontroll termékek, környezetbarát háztartási és ipari tisztítószerek. Mivel ezek viszonylag gyorsan fogyó termékek, legalábbis a különböző iparcikkekkel összehasonlítva, tehát néhány hét vagy néhány hónap alatt elfogynak, ezért rendszeresen és folyamatosan új igény keletkezik irántuk.

Ha Ön jól kezeli vásárlóit, jól bánik velük, kedvesen és udvariasan kiszolgálja őket, akkor nagy az esély arra, hogy amikor elfogynak a vásárolt termékek, akkor ismét Öntől rendelik meg őket.

Az Ön feladata tehát:

 • a termékek megismertetése a lehetséges vásárlókkal
 • a termékinformációk folyamatos karbantartása, terméktapasztalatok begyűjtése és közzététele
 • a vásárlók kiszolgálása
  • megrendelések felvétele
  • rendelések kezelése
  • nyomonkövetés
 • a vásárlás utáni kommunikáció a vásárlókkal
 • törzsvásárlói rendszerbe belépés felajánlása

Mindezen tevékenységeket egy kidolgozott, javarészt online működő rendszer alapján, gyakorlatilag teljes betanítással végezheti.

Sőt, már a betanulás ideje alatt is tud pénzt keresni, mivel természetesen a rendelések teljesítésekor keletkező árrés (nagykereskedelmi ár és a kiskereskedelmi ár különbözete) teljes mértékben az Öné.
A felkészülési idő alatt Ön megismeri a rendszert, megismeri a termékeket, megismerheti a forgalmazás további módjait és lehetőségeit.

Ezen felül igénybe veheti már meglévő képességeit további jövedelmi lehetőségek kihasználására, vagy megtanulhat olyan készségeket, amelyekkel megszervezhet egy csapatot is magának. Ebben az esetben az értékesítési csapat forgalma után is jár jutalék Önnek.

Mi biztosítjuk Önnek a teljes és működőképes értékesítési weboldalt, webáruházat és háttértámogató rendszert, valamit a szükséges oktatóanyagokat. Ön pedig azonnal elkezdhet dolgozni.

Mit szól egy ilyen lehetőséghez?

Nézze meg, hogy ez a fajta tevékenység illetve üzleti lehetőség Önnek való-e?