Boldog és gazdag nyugdíjas évek – már jóval a nyugdíjkorhatár elérése előtt

Ha nem akar a nyugdíjkorhatár eléréséig várni arra, hogy élvezze hosszú évek kitartó munkájának gyümölcsét, akkor az Ön számára is eljött az ideje a cselekvésnek.

Szeretne jómódú nyugdíjas lenni? És mikortól?

Ha Ön már abba a korosztályba tartozik, amelyikbe én is (40-50 év között) akkor már biztosan megfordult a fejében – különösen kormányunk “nyugdíjmentő” intézkedéseit és az azt övező felháborodást látva -, hogy vajon hogyan fog alakulni az Ön nyugdíjas-kori jövedelme.

Szerintem az ország lakosságának jó része kénytelen volt elgondolkodni ezen a kérdésen. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki mire jutott, de az biztos, hogy én meghoztam a döntésemet.

Nem akarok a nyugdíjig várni azzal, hogy rendszeres, folyamatos és bőséges jövedelmet teremtsek meg magamnak úgy, hogy amikor befolyik a pénz, akkor már ne kelljen tennem érte semmit.

Szeretne jó egészségben élni már mostantól kezdve?

A magyar lakosság kritikus (vagy inkább kritikán aluli) egészségi állapotát látva lassan ez is egy akut kérdéssé válik. Azt gondolom, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy az életét egészségesen élje. Sőt, mi több, joga és kötelessége, mert már csak az étkezési szokások és a napi rutin tevékenységek átalakításával is rengeteget tudunk tenni az egészségi állapotunkért.

Adjuk meg a testünknek ami jár neki és bőségesen meg fogja hálálni a törődést!

Mennyi rendszeres havi jövedelem tenné Önt boldoggá?

Egy egész élet  munkája vagy egy hosszabb előkészítő tevékenység után mennyi (nyugdíjként funkcionáló) rendszeres jövedelmet gondol magának? Tudja, mekkora az az összeg, amelyre szüksége lenne, hogy nyugdíjba vonulásával legalábbis ne csökkenjen az életszínvonala?

És ha a jövedelme még növekedne is?

Adna magának mondjuk 5 évet arra, hogy ezt megteremtse?

Szerintem ez még egy belátható időtáv és tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember elgondolkozzon azon, hogy vajon mit tudna megtenni annak érdekében, hogy tényleg ne csak “csirkefarhát” legyen a napi menü.

Ha Ön ki tud tűzni magának jövedelmi és egyéb célokat és képes a megvalósításukért dolgozni, akkor kérem, figyelmesen olvasson tovább.

Egészség, jólét és szabadidő: mi kell hozzá?

Szerintem most mondhatjuk azt, hogy egy megfelelő nagyságú, rendszeresen befolyó pénzösszeg, amely – mint a nyugdíj – az éppen aktuális tevékenységünktől függetlenül minden hónapban befolyik a bankszámlánkra. Ezt hívhatjuk ismertebb nevén passzív jövedelemnek is.

Ha Ön hajlandó arra, hogy a cél ->passzív jövedelem megteremtése érdekében megtanuljon új dolgokat, elsajátítson új képességeket és elvégezze a szükséges feladatokat, akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtennie annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

Kezdhetjük?

Ha Ön azt gondolja hogy igen, akkor a biztonság kedvéért azért javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?

 

Passzív jövedelem: a legfontosabb motiváló erő?

Mi az a passzív jövedelem?

Alapesetben – eltekintve a bonyolultabb meghatározásoktól – azt a jövedelmet nevezhetjük passzív jövedelemnek, amelynek az előteremtéséért Önnek az adott pillanatban már nem kell semmit tennie.

Egy múltbéli, valamilyen fajta tevékenység, befektetés vagy jogosultság megszerzése szolgáltatja az alapot a jelenlegi kifizetésekhez.

Miért jó ez Önnek?

A passzív jövedelem mindenkinek az álma. A magas passzív jövedelem lehetővé teszi, hogy Ön azt csinálja, amihez éppen kedve van és akkor, amikor ahhoz kedve van.

A passzív jövedelem az, amikor nem kell görcsölni, hogy a következő hetet vagy éppen hónapot miből fogom túlélni, miből fogom kifizetni a számlákat és miből adok enni a családomnak.

Hogyan tudja elérni, hogy passzív jövedelemforrásai legyenek?

A passzív jövedelem elérésére számos módszer kínálkozik. Ezek általában onnan indulnak ki, hogy Ön a múltban valami maradandót alkotott a jövőbeni jövedelmek elérésének érdekében (például belefektetett egy ingatlanba, és annak bérleti díja folyamatosan érkezik az Ön számlájára, vagy írt egy könyvet, amelynek az eladásai után járó jogdíja szintén rendszeresen befolyik).

Vagy például rendszeres jutalékot kap néhány, Önnek dolgozó értékesítő eladásai után.

A lényeg az, hogy először általában valamit meg kell tenni, valamiért keményen meg kell dolgozni, majd néhány év kitartó munka után lehet élvezni az addigi fáradozás gyümölcsét.

Mennyire akarja?

Szeretne Ön is eljutni odáig, hogy legyen egy bizonyos szintű olyan jövedelme, amelyért az adott pillanatban már nem kell megdolgoznia? Mennyire erős Önben a vágy, hogy elérje ezt az állapotot?

A passzív jövedelem előteremtése nem könnyű feladat. Kivéve természetesen azt az esetet, ha már most az Ön rendelkezésére áll egy nagyobb halomnyi pénz és annak a befektetési módját keresi. A későbbi rendszeres pénzjövedelem szintje általában jelentős mértékben függ a megalapozásába fektetett munkától és a ráfordított időtől.

Ez a  két változó az, amelyek meghatározzák, hogy mikor és mennyi későbbi bevételre számíthat.

Mennyi idő múlva szeretné elérni a passzív jövedelem áramlásának egy magas szintjét?

Ha Önt érdekli egy passzív jövedelem megteremtésének a lehetősége, de azt mondja, hogy jelenleg semmi ideje nincs azzal foglalkozni, hogy elkezdje megalapoznia a későbbi kifizetéseket, akkor bizony egy hosszabb időnek kell eltelnie addig, amíg Ön élvezni kezdheti a passzív jövedelem áldásait. DE! NAGYON FONTOS TUDNIA, hogy még így sem lehetetlen!

Mint fentebb leírtam, a tevékenység megalapozására ráfordított idő a függvény egyik eleme, amely meg fogja határozni a jövedelem mértékét. A másik…

Mit és mennyit hajlandó (tud) megtenni érte?

Ez a kérdés természetesen részben összefügg az idővel is, de itt most az elvégzendő feladatokról beszélünk. Ha Ön hajlandó arra, hogy a cél ->passzív jövedelem megteremtése érdekében megtanuljon új dolgokat, elsajátítson új képességeket és elvégezze a szükséges feladatokat, akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtenni annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

De tényleg! Most akkor csináljuk?

Jó a kérdés. Örülünk, ha a fent leírtak felszították Önben a tüzet és szeretne valamit tenni a saját jövőjének a megalapozásáért.

Most azonban azt javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?

 

Saját vállalkozás mint az anyagi függetlenség eszköze

Anyagi függetlenség saját vállalkozással: ez a legjobb lehetőség?

Világéletemben arra vágytam, hogy legyen egy saját vállalkozásom és ezzel egyidejűleg – vagy ebből természetszerűleg bekövetkezően – meglegyen az anyagi függetlenségem és az anyagi biztonságom is. Mostanra tulajdonképpen elmondhatom, hogy megvan, sőt évek óta működik saját cégünk, a Netvezér Kft.

Egy saját vállalkozás tulajdonosaként már azt is tudom, hogy egy saját cég/vállalkozás működtetése és a vele járó feladatok számos esetben járnak különböző “mellékhatásokkal”.

Az alábbiakban felsorolok néhányat:

Nincs szabadság (legtöbbször)

Önálló vállalkozóként az ember képes sokkal többet eltölteni a saját üzlete fejlesztésén, mint azt egy alkalmazott teszi. Egy alkalmazottnak bizonyos szempontból könnyű dolga van. Akkor megy szabadságra, amikor akar (legalábbis majdnem) és számára általában van egy fix munkaidő, amit célszerűen munkával tölt ki.

Nincs szabadidő (16 órás munkanap)

Egy vállalkozás tulajdonosa képes számtalanszor “túlórázni”, mert vannak feladatok, amik csak nem akarnak a napi munkaidőbe beleférni. És mindig van ilyen…

A napi munkaidő elmegy az ügyfelekkel való foglalkozásra, az adminisztratív feladatok és a cég érdekében való munka (stratégiaalkotás, marketing, stb.) pedig marad munkaidő utánra.

Ismerős a helyzet?

Rengeteg stressz (minden úgy menjen, ahogy kell)

Aligha kell erről regélnem annak, aki az önálló vállalkozók mindennapjait éli. A határidők mindig szorítanak, a beszállítók késve készülnek el a dolgaikkal, ezért csúszik az egész projekt kivitelezése, miközben a megrendelő már szinte őrjöng, hogy mi ez a késedelem…

Brrrrrr…..

Változó ügyfélhűség (olcsóbb lett a konkurencia)

Azt hiszem, ez napjaink egyik legjellemzőbb problémája. Nem vagyok biztos benne, hogy a mostanság egyre inkább hajtogatott árérzékenység a legjobb megközelítése ennek a problémának, de a kezelése komoly mindenesetre erőfeszítést igényel.

A piacra agresszív árpolitikával betörő cégekkel vagy (bizonyos szolgáltatások terén) évhalasztó egyetemistákkal felvenni az árharcot kész öngyilkosság.

Mivel egy saját vállalkozásnál van…

Rengeteg fix költség (iroda, alkalmazott, állam bácsi)

A saját vállalkozásnál vannak olyan költségek, amelyek egyszerűen nem csökkenthetők.  Legalábbis annak a veszélye nélkül, hogy a a vállalkozás fő feladatainak az ellátása csorbát szenvedjen. Ha pedig már az alapfeladat ellátása is gondot jelent, akkor még nem is beszéltünk az esetleges fejlődésről, fejlesztésekről, bővítésről, stb.

Lehet ennél jobban? Van más mód?

Meggyőződésem szerint igen. Biztosan állíthatom, hogy van egy olyan vállalkozási mód, egy üzleti lehetőség, amely szinte korlátlan bevételi lehetőséget képes biztosítani meglehetősen alacsony kockázati hányad mellett.

Mutathatunk egy ilyen üzleti lehetőséget Önnek?

 

Anyagi függetlenség: mit is jelent ez valójában?

Önnek mit jelent az anyagi függetlenség?

Ezt sajnos ebben a pillanatban nem tudhatom. Ha Ön is hasonló utat járt be, mint sokan az oldal olvasói közül, akkor az anyagi függetlenségről olyan bevételek jutnak eszébe, amelyek nem függenek attól, hogy Ön az adott pillanatban mit tesz.

Lehet, hogy pillanatnyilag éppen Aruba szigetén vakációzik, de mivel anyagilag független, ezért az Önhöz beérkező pénz áramlása biztosított. Természetesen máskor pedig dolgozik, vagy keményen megdolgozott azért, hogy ezt az állapotot elérje.

Egy fogalom?

Az anyagi függetlenség egy fogalom? Konkrét fogalmi meghatározását eddig még nem sikerült megtalálnom, de azt gondolom, valami köze lehet egy sikeres állapothoz, amikor az ember pénzügyei teljesen rendben vannak. Ez alatt azt értem, hogy a bevételek mindig nagyobbak, mint a kiadások, és eközben az életszínvonalunkat sikerül azon a szinten tartani, ami jólesik nekünk.

Egy érzés?

Ha az anyagi függetlenség egy érzés, akkor annak egy nagyon jó érzésnek kell lennie. Talán jellemezhetném egyfajta gondtalansággal, mivel már nem aggasztóak a kifizetetlen számlák, meg a magas gázár és a többi rezsiköltség.

Ez az érzés nagyon könnyen átváltozhat egy boldog és stresszmentes állapotba, ahol az ember már nem aggodalmaskodik, mert a jelent és a jövőt is biztosítva látja.

Egy folyamat?

Anyagi függetlenségről mindenképpen folyamatában tudunk beszélni. Akkor független az ember anyagilag, ha a jövedelmének az áramlásai gyakorlatilag folyamatosan pozitív egyenleget mutatnak. Ha valakinek a pénzügyi egyenlege egy hónapban pozitív, akkor még nem beszélhetünk anyagi függetlenségről, hiszen lehet, hogy jövő hónapban az egészet ki kell fizetnie valami másra, sőt, esetleg még sokkal többet is.

Tehát az igazi anyagi függetlenség egy olyan folyamat, amikor az ember bevételei rendszeresen és hosszabb távon meghaladják a kiadásait.

Egy elérhetetlen álom?

Sajnos sokak számára egy nagyméretű küzdelem az élet. Nem hogy megközelítenék az anyagi függetlenséghez vezető utat, hanem magas kiadásaik és/vagy alacsony bevételük miatt egyre távolabb kerülnek tőle. Lehet, hogy álmodoznak róla, de az álmuk nagyon sokszor elérhetetlen távolságba kerül.

Küzdenek körmükszakadtáig, hajtják a mókuskereket keményen, de munkájuk eredményeként semennyivel nem kerülnek közelebb az anyagi függetlenségről szóló álmaikhoz.

Egy elérhető álom?

Ha valaki azt gondolja, hogy az anyagi függetlenség, amiről álmodozik már egy jó ideje, elérhető a számára, akkor egy nagyon furcsa dolog fog történni. Az illető elkezd hinni benne, hogy számára elérhető és megvalósítható az anyagi függetlenség, és számára elérhetővé válik az álma.

Ha valamiben elkezdünk hinni, a hit bármilyen formája közelebb fog vinni bennünket a kívánt eredmény eléréséhez. A hit óriási erőket képes mozgósítani, és ha ezeket az erőket a mi oldalunkra tudjuk állítani, akkor behozhatatlan előnnyel indulunk az anyagiakért vívott küzdelemben!

FIGYELEM! Most nem, vagy nem elsősorban a vallásos hitről beszélek, hanem arról, hogy higgyünk magunkban, hogy képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat.

Aki hisz magában, annak elkezd növekedni az önbizalma, és feltárul számára a következő lépés…

Egy terv? Egy megvalósítható cél?

Most már átválthatunk kereső üzemmódba. Kellő önbizalom birtokában, szemünket megvalósíthatónak ítélt álmainkra szegezve keressük azt a tervet, azt a célt, amelynek segítségével végre elérhetjük a vágyva vágyott anyagi függetlenségünket.

Terveket szövünk, mérlegeljük a megvalósíthatóságot. Olyan tervet keresünk, amelynek segítségével lépésről lépésre, reálisan fel tudjuk építeni céljaink megvalósulását. Egy terv és egy támogató rendszer kell, amely pontról pontra, reálisan és nyomonkövethetően, mérhetően segít minket céljaink megvalósításában.

Egyenlőre nem tűzzük ki túl magasra a céljainkat, mert tudjuk, hogy a terv megvalósulásával automatikusan a céljaink is egy magasabb szintre kerülnek majd.

De kitűzzük magunknak a tervet az anyagi függetlenség eléréséhez, és ellátjuk határidőkkel is. Már csak egy lépés hiányzik (természetesen az első) ahhoz, hogy elkezdjük a tervünk megvalósítását…

Egy üzleti lehetőség, amelyet végig tudok csinálni?

IGEN! Van olyan üzleti lehetőség, amely valódi választási lehetőséget ad az Ön kezébe. Egy értékesítési rendszer, amelyhez csatlakozva pontról pontra végigvezetjük Önt az anyagi függetlenség megteremtéséhez szükséges tennivalókon, megtanítjuk Önnek a szükséges tudnivalókat és a tevékenység végzéséhez nélkülözhetetlen képességeket.

Ha elkezdene egy olyan tevékenységet, amelyről eddig nem sok elképzelése volt, az valószínűleg egy nagy kihívás lenne az Ön számára. Igaziból nekünk is az lenne jó, ha olyan emberekkel tudnánk együtt dolgozni, akik hozzánk hasonló elvek és értékrend szerint tervezik élni az életüket.

Kérem, kattintson ide, és nézzük meg, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e.

 

Jövedelem-kiegészítés: kis lépésekkel az anyagi jólét felé

Hogyan tehetek szert jövedelem kiegészítésre?

Ez az a kérdés, ami mostanában Magyarországon elég sok embert foglalkoztat. Sajnos a mai gazdasági viszonyok közepette egyre nehezebb a megélhetés és sokaknak gondot jelent a napi szükségleteik biztosítása.

Nyugdíjkiegészítés

Az egyik legkritikusabb probléma a kisnyugdíjasok helyzete. A jó hír az, hogy az általunk kínált online értékesítési tevékenységet bármilyen korosztály végezheti. Sőt, vannak nyugdíjasok, akik kifejezetten sikeresen tudják jövedelmüket kiegészíteni.

Természetesen ehhez szükség van kitartásra, tanulásra, különféle képességek elsajátítására, de ha ez nem jelent problémát, akkor nyugdíjasok előtt is nyitva áll a lehetőség kapuja.

Kisgyermekes szülő (anyuka, apuka) jövedelemkiegészítése

A gyerekre, gyerekekre nagyon sok pénz kell. Gyakorló szülőként tudjuk, hogy a feneketlen, pénzzel tömött zsák is sokszor csak átmeneti megoldást jelent, ha mindent meg szeretnénk venni a gyerekeknek.

Viszont a munka és pénzkereseti lehetőségek szinte mindenki számára egyre inkább korlátozódnak. Munkahelyek szűnnek meg, egyre nehezebb értelmes és kifizetődő elfoglaltságot találni.

Az általunk kínált online értékesítési rendszer segítségével akár az otthon lévő kismamák is jövedelmező értékesítési tevékenységet tudnak kiépíteni.

Van még számos olyan emberi és társadalmi csoport, amelynek a tagjai jelenlegi tevékenységük vagy jelenlegi élethelyzetük miatt nem találják a helyüket a munkaerőpiacon, viszont óriási szükségük lenne jövedelmük kiegészítésére.

Csak példaként említenék néhány olyan szituációt, amelyben szükség lehet mellékjövedelemre:

  • devizában eladósodott emberek, akik már nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket
  • nagyon alacsony jövedelemért nagyon sokat dolgozók (például egészségügyi dolgozók, tanárok, stb.)
  • nyugdíjasok vagy viszonylag hamar nyugdíjba vonulók, akik nem szeretnének jelentős életszínvonal-csökkenést elszenvedni attól a ténytől, hogy nyugdíjasok lesznek, viszont még tele vannak élettel és tetterővel
  • egyetemisták vagy évhalasztó diákok

Aligha tévedek nagyot, amikor azt gondolom, hogy az ország nagyobbik felének szüksége lenne valamilyen szintű jövedelemkiegészítésre.

Ha Ön is keres egy lehetőséget, hogy kiegészítse jövedelmét és biztosabbá tegye anyagi hátterét, kérjük, olvassa el azt az üzleti lehetőséget,amit kínálni tudunk Önnek.