A “mókuskerék-faktor” minimalizálása

Ön is hajtja keményen? A mókuskereket?

Fásult és unalmas hétköznapok. Minden nap ugyanolyan. Munkahely, százezernyi feladat, ami mind Önre vár. Ha egyet elvégzett, egy fokozattal továbblöki a mókuskereket. Már nincs is ereje rendesen forgásban tartani, mert úgyis csak egyet gördül tovább…

Sokat dolgozik, de nincs látszatja?

Mindig ugyanazok a feladatok? Már hosszú évek óta mindig ugyanazt kell csinálnia? Semmi változatosság, csak ugyanolyan feladatok végtelen sora? A munkanap végére már teljesen kimerült, de még várja a második – esetleg a harmadik – műszak is?

Úgy látszik, mintha minden feladat folyamatosan újratermelné magát?

Rengeteg értelmetlen, időrabló, de szükséges tevékenysége van?

Muszáj minden feladatot elvégezni, mert a napi rutin részeként mindegyik szükségesnek tűnik. Belül, lelke legmélyén tudja, hogy ezek egy része jelentéktelen és felesleges, de hatalmas a megfelelési kényszer.

Akkor és csak akkor érzi jól magát, ha minden kötelességének maradéktalanul eleget tett. De a teljesítési kényszer teljesen kimeríti és elszívja az energiáit.

Nem tud szabadulni…

Az Önben rögzült kötelesség és felelősségtudat megakadályozza, hogy keressen egy olyan utat, amely kicsit könnyebbé tehetné az életét. Vagy egyszerűen olyan élethelyzetben van, amelyre eddigi tapasztalatai alapján nincs más megoldás, mint hallgatni és tűrni.

De ha megcsillan valami a horizonton innen

Lehet, hogy a megoldás fénye az… Előfordulhat, hogy van egy lehetőség, amely GYÖKERESEN képes megváltoztatni az Ön életét. AZ ÖN ÉLETÉT!

Ha Ön keres egy megoldást, keresi a változtatás útját – hiszen különben nem olvasná most ezt a szöveget – akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtennie annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

Talán az Ön lehetősége?

Jó a kérdés. Örülünk, ha a fent leírtak felszították Önben a tüzet és szeretne valamit tenni a saját jövőjének a megalapozásáért.

Most azonban azt javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?

 

Több, – sőt kifejezetten sok – szabadidő

Mit csinál legszívesebben szabadidejében?

Ez gyakran egy nehezem megválaszolható és elgondolkodtató kérdés, hiszen nagyon sokaknak – és lehet, hogy Ön is közéjük tartozik – nagyon minimális a szabadideje. Lehet, hogy nagyon pörgős életet él és éppen hogy eljut a mindennapi tevékenységeinek a végére.

Van Önnek szabadideje? Mi is az?

Szabadidő alatt most elsősorban olyasmire gondolok, amit Ön teljesen szabad akaratából tölt ki valamilyen tevékenységgel. Például hódol a hobbijának, sportol, ha ahhoz van kedve, vagy éppen csak élvezi azt, hogy semmit nem kell csinálnia.

Kirándulna, utazgatna, hobbijának hódolna?

Vagy ideje nincs, vagy pénze?

Igazából ez egy általános problémának mondható. Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha a magyar lakosság egy jelentős részét ide sorolom. Akinek sok pénze van, valószínűleg rengeteget dolgozik érte. Akár olyan sokat is, hogy nem jut ideje élvezni munkájának gyümölcsét.

Akinek pedig nem annyira sok pénz jutott, az eleve kisebb valószínűséggel tudja megtenni szabadidejében azokat a dolgokat, amelyekhez pénz kell. Ő természetesen lehet, hogy alacsonyabb fizetésért dolgozik, vagy egyáltalán nem dolgozik, de mindenesetre nincs annyi pénze, mint amennyire szüksége lenne.

Ha lenne mindkettő, megváltozna a jelenlegi élete?

Ha Ön is az embereknek abba a csoportjába tartozik, mint a legtöbben, akkor szinte biztos, hogy a fenti kérdésre igen a válasza. Ez abszolút helyénvaló, hiszen gyakorlatilag az idő és a pénz az, ami meghatározza az emberek életminőségét.

Meddig akar várni, hogy változtasson?

Ha Ön keres egy megoldás, keresi a változtatás útját – hiszen különben nem olvasná most ezt a szöveget – akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

Most azonban azt javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?