Boldog és gazdag nyugdíjas évek – már jóval a nyugdíjkorhatár elérése előtt

Ha nem akar a nyugdíjkorhatár eléréséig várni arra, hogy élvezze hosszú évek kitartó munkájának gyümölcsét, akkor az Ön számára is eljött az ideje a cselekvésnek.

Szeretne jómódú nyugdíjas lenni? És mikortól?

Ha Ön már abba a korosztályba tartozik, amelyikbe én is (40-50 év között) akkor már biztosan megfordult a fejében – különösen kormányunk “nyugdíjmentő” intézkedéseit és az azt övező felháborodást látva -, hogy vajon hogyan fog alakulni az Ön nyugdíjas-kori jövedelme.

Szerintem az ország lakosságának jó része kénytelen volt elgondolkodni ezen a kérdésen. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ki mire jutott, de az biztos, hogy én meghoztam a döntésemet.

Nem akarok a nyugdíjig várni azzal, hogy rendszeres, folyamatos és bőséges jövedelmet teremtsek meg magamnak úgy, hogy amikor befolyik a pénz, akkor már ne kelljen tennem érte semmit.

Szeretne jó egészségben élni már mostantól kezdve?

A magyar lakosság kritikus (vagy inkább kritikán aluli) egészségi állapotát látva lassan ez is egy akut kérdéssé válik. Azt gondolom, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy az életét egészségesen élje. Sőt, mi több, joga és kötelessége, mert már csak az étkezési szokások és a napi rutin tevékenységek átalakításával is rengeteget tudunk tenni az egészségi állapotunkért.

Adjuk meg a testünknek ami jár neki és bőségesen meg fogja hálálni a törődést!

Mennyi rendszeres havi jövedelem tenné Önt boldoggá?

Egy egész élet  munkája vagy egy hosszabb előkészítő tevékenység után mennyi (nyugdíjként funkcionáló) rendszeres jövedelmet gondol magának? Tudja, mekkora az az összeg, amelyre szüksége lenne, hogy nyugdíjba vonulásával legalábbis ne csökkenjen az életszínvonala?

És ha a jövedelme még növekedne is?

Adna magának mondjuk 5 évet arra, hogy ezt megteremtse?

Szerintem ez még egy belátható időtáv és tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember elgondolkozzon azon, hogy vajon mit tudna megtenni annak érdekében, hogy tényleg ne csak “csirkefarhát” legyen a napi menü.

Ha Ön ki tud tűzni magának jövedelmi és egyéb célokat és képes a megvalósításukért dolgozni, akkor kérem, figyelmesen olvasson tovább.

Egészség, jólét és szabadidő: mi kell hozzá?

Szerintem most mondhatjuk azt, hogy egy megfelelő nagyságú, rendszeresen befolyó pénzösszeg, amely – mint a nyugdíj – az éppen aktuális tevékenységünktől függetlenül minden hónapban befolyik a bankszámlánkra. Ezt hívhatjuk ismertebb nevén passzív jövedelemnek is.

Ha Ön hajlandó arra, hogy a cél ->passzív jövedelem megteremtése érdekében megtanuljon új dolgokat, elsajátítson új képességeket és elvégezze a szükséges feladatokat, akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtennie annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

Kezdhetjük?

Ha Ön azt gondolja hogy igen, akkor a biztonság kedvéért azért javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?