A “mókuskerék-faktor” minimalizálása

Ön is hajtja keményen? A mókuskereket?

Fásult és unalmas hétköznapok. Minden nap ugyanolyan. Munkahely, százezernyi feladat, ami mind Önre vár. Ha egyet elvégzett, egy fokozattal továbblöki a mókuskereket. Már nincs is ereje rendesen forgásban tartani, mert úgyis csak egyet gördül tovább…

Sokat dolgozik, de nincs látszatja?

Mindig ugyanazok a feladatok? Már hosszú évek óta mindig ugyanazt kell csinálnia? Semmi változatosság, csak ugyanolyan feladatok végtelen sora? A munkanap végére már teljesen kimerült, de még várja a második – esetleg a harmadik – műszak is?

Úgy látszik, mintha minden feladat folyamatosan újratermelné magát?

Rengeteg értelmetlen, időrabló, de szükséges tevékenysége van?

Muszáj minden feladatot elvégezni, mert a napi rutin részeként mindegyik szükségesnek tűnik. Belül, lelke legmélyén tudja, hogy ezek egy része jelentéktelen és felesleges, de hatalmas a megfelelési kényszer.

Akkor és csak akkor érzi jól magát, ha minden kötelességének maradéktalanul eleget tett. De a teljesítési kényszer teljesen kimeríti és elszívja az energiáit.

Nem tud szabadulni…

Az Önben rögzült kötelesség és felelősségtudat megakadályozza, hogy keressen egy olyan utat, amely kicsit könnyebbé tehetné az életét. Vagy egyszerűen olyan élethelyzetben van, amelyre eddigi tapasztalatai alapján nincs más megoldás, mint hallgatni és tűrni.

De ha megcsillan valami a horizonton innen

Lehet, hogy a megoldás fénye az… Előfordulhat, hogy van egy lehetőség, amely GYÖKERESEN képes megváltoztatni az Ön életét. AZ ÖN ÉLETÉT!

Ha Ön keres egy megoldást, keresi a változtatás útját – hiszen különben nem olvasná most ezt a szöveget – akkor egy igazán ígéretes fejlődési görbét tudunk felvázolni Önnek.

A kezünkben van egy működő rendszer, amelynek alkalmazásával lépésről lépésre meg tudjuk mutatni Önnek, hogy mik az aktuális feladatok, mit kell most megtennie annak érdekében, hogy közösen elérjük az Ön céljait.

Talán az Ön lehetősége?

Jó a kérdés. Örülünk, ha a fent leírtak felszították Önben a tüzet és szeretne valamit tenni a saját jövőjének a megalapozásáért.

Most azonban azt javasolnám, hogy nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy ez az üzleti lehetőség valóban Önnek szól-e?