Online értékesítés = megtanulható pénzkereseti mód akár kezdőknek is

Mi a legjobb az általunk ajánlott Online értékesítési lehetőségben?

A kérdésre nem annyira egyszerű a választ, mint azt gondolnánk. Az online értékesítés alapvető előnyei – otthonról egy számítógéppel működtethető, kötetlen időbeosztásban végezhető, nem megy a család rovására, stb. – csak az érem egyik felét jelentik.

A másik fele az, hogy egy olyan online értékesítési formát kínálunk, amely – annak ellenére, hogy maga az értékesítési folyamat online zajlik, legalábbis az első időben – teljes mértékben megfelel napjaink kihívásainak.

Az Ön tevékenységétől, ráfordított idejétől függően mellékjövedelmet vagy akár tartós, magas szintű jövedelmet is képes biztosítani. Sőt, mindezek felett, lehetőséget biztosít Önnek egy olyan passzív jövedelmi forrás megteremtésére, amely továbbadható és örökölhető.

A rendszer lelke egy egyszerűen kezelhető értékesítési weboldal és webáruház, amely elvégzi a termékek bemutatását és felveszi a rendeléseket.

De ami még talán ennél is fontosabb…

A rendszerben forgalmazott termékek egytől-egyik kiváló minőségűek. Ez azért nagyon fontos, mert ebből következik az a nagyon érdekes tény, hogy a vásárlók jelentős része – természetesen feltételezve, hogy Ön kiváló szolgáltatást nyújt nekik – újra és újra rendel a termékekből.

Fő termékcsoportjaink: táplálék-kiegészítők, súlykontroll termékek, környezetbarát háztartási és ipari tisztítószerek. Mivel ezek viszonylag gyorsan fogyó termékek, legalábbis a különböző iparcikkekkel összehasonlítva, tehát néhány hét vagy néhány hónap alatt elfogynak, ezért rendszeresen és folyamatosan új igény keletkezik irántuk.

Ha Ön jól kezeli vásárlóit, jól bánik velük, kedvesen és udvariasan kiszolgálja őket, akkor nagy az esély arra, hogy amikor elfogynak a vásárolt termékek, akkor ismét Öntől rendelik meg őket.

Az Ön feladata tehát:

 • a termékek megismertetése a lehetséges vásárlókkal
 • a termékinformációk folyamatos karbantartása, terméktapasztalatok begyűjtése és közzététele
 • a vásárlók kiszolgálása
  • megrendelések felvétele
  • rendelések kezelése
  • nyomonkövetés
 • a vásárlás utáni kommunikáció a vásárlókkal
 • törzsvásárlói rendszerbe belépés felajánlása

Mindezen tevékenységeket egy kidolgozott, javarészt online működő rendszer alapján, gyakorlatilag teljes betanítással végezheti.

Sőt, már a betanulás ideje alatt is tud pénzt keresni, mivel természetesen a rendelések teljesítésekor keletkező árrés (nagykereskedelmi ár és a kiskereskedelmi ár különbözete) teljes mértékben az Öné.
A felkészülési idő alatt Ön megismeri a rendszert, megismeri a termékeket, megismerheti a forgalmazás további módjait és lehetőségeit.

Ezen felül igénybe veheti már meglévő képességeit további jövedelmi lehetőségek kihasználására, vagy megtanulhat olyan készségeket, amelyekkel megszervezhet egy csapatot is magának. Ebben az esetben az értékesítési csapat forgalma után is jár jutalék Önnek.

Mi biztosítjuk Önnek a teljes és működőképes értékesítési weboldalt, webáruházat és háttértámogató rendszert, valamit a szükséges oktatóanyagokat. Ön pedig azonnal elkezdhet dolgozni.

Mit szól egy ilyen lehetőséghez?

Nézze meg, hogy ez a fajta tevékenység illetve üzleti lehetőség Önnek való-e?